Qüestionari

Benvingut/da al qüestionari: Reglament Ultimate

Pseudònim
Nom real
Email per rebre els resultats
1. El meu club m'ha d'ensenyar les regles i a tenir bon esperit de joc.
2. Sóc el llançador. Un defensor s'acosta per fer-me de marca, i quan es troba a menys de 3 metres del meu punt de pivot comença a comptar-me: "1...2..."

Puc fer una crida per infracció?
3. Hem fet un punt (de vegades passa) i ara ens toca defensar.

Com indicarem a l’equip contrari que el nostre està llest per fer el servei (pull)?
4. Qui pot cridar una falta?
5. Fem el servei inicial (pull) perquè acabem de fer un punt. L'iVan tira un backhand de inside bestial. El disc fa el vol sortint del camp i després gira per encarar cap a dins del camp. Sembla que caurà dins la zona d'anotació que defensa l'equip contrari. Se sent que algú crida "Bon pull iVan!". Però ai las, toca el cap d'un no-jugador situat a menys de 3 metres dels límits del terreny de joc abans de tocar cap punt de dins el terreny de joc. En aquesta situació (escull la resposta correcta):
6. Què vol dir el següent senyal?
7. Els no-jugadors poden fer crides (“calls”)?
8. L'equip Grand Master està a punt de començar el seu primer partit de la jornada. L'emoció és màxima! Fem el flip inicial amb l'equip contrari. El perdem i l'altre equip tria atacar. Això vol dir que hem de fer el servei inicial.

El Kýkhë fa un súper llençament. El disc vola tant que surt per la part posterior del camp sense haver tocat el terra. Un jugador de l'equip atacant l'atrapa a l'aire saltant des de fora del camp. Com es reinicia el joc?
9. Les línies de gol no formen part de...
10. Durant el partit, els equips poden fer canvis en qualsevol moment que s'aturi el joc. Només cal fer el següent senyal de mans per avisar tothom:

11. Un jugador defensor, pot fer una jugada al disc des de fora dels límits?
12. En el moment de ser alliberat el servei, els jugadors de l’equip defensor han d’estar:
13. Un jugador atacant i un defensor atrapen el disc simultàniament. Qui reté la possessió del disc?
14. Puc jugar amb una polsera de metall al canell?
15. Si la ubicació del canvi de possessió es troba a la zona de gol de estem atacant, el nostre llançador ha d'establir la seva posició de pivot:
16. Les línies del perímetre del camp formen part del camp de joc.
17. Estem atacant, prop de la zona d’anotació. Estem a una sola passada de fer un punt! Quins nervis! El llençador fa una passada a un company que ve en carrera. Aquest atrapa el disc a l'aire, el seu primer punt de contacte amb el terra és sobre la línia de gol, i amb la inèrcia que porta entra formant un angle de 30º amb la línia de gol fins a 3 metres a la zona d’anotació . Com continua la jugada?
18. Jugades perilloses i conducta agressiva, faltes intencionades, celebrar anotacions de forma irrespectuosa, realitzar crides en represàlia a una crida de l’oponent, o demanar una passada a l’oponent són violacions clares de l’esperit de joc.
19. Després que un gol és anotat, i el joc no s'ha guanyat o no s'ha assolit la mitja part, el següent punt comença després que s'ha alliberat el servei (pull).
20. Ens toca atacar (equip vermell a la imatge). En Solty, que avui ens fa de capità de línia, ens organitza en stack vertical i ens demana que surtin 1 al tancat i 4 a l'obert.El jugador 1 s'ha de dirigir al punt B i el 4 cap al punt C.