Qüestionari

Benvingut/da al qüestionari: Reglament Ultimate

Pseudònim
Nom real
Email per rebre els resultats
1. Quan poden els no-jugadors donar la seva opinió en cas d’una crida (“call”)? Marca totes les respostes correctes.
2. L’equip A guanya el sorteig inicial que fan els capitans, i escull començar el partit atacant. L’equip B, doncs, escull camp i comença el partit fent el servei (pull). A l’inici de la segona meitat, quin equip farà el servei (pull)?
3. Tinc una sabatilla descordada. Puc aturar una jugada activa per cordar-me-la?
4. Qui és responsable de conèixer les regles de l'ultimate?
5. La ubicació del canvi de possessió es troba a la zona de gol que s’està defensant. El jugador que farà el llançament pot escollir si establirà la posició de pivot en la ubicació del canvi de possessió o bé sobre la línia de gol. La opció escollida no es pot revertir. Com indica el jugador quina opció pren? (marca totes les respostes correctes)
6. Un dels nostres jugadors salta per atrapar un disc a la zona d’anotació que estem atacant. Un jugador de l’equip defensor també salta. El nostre jugador és el Xavi, salta més que el jugador oponent i atrapa el disc. En el salt hi ha contacte, i aquest contacte fa que el Xavi faci el primer contacte amb el terra fora de la zona d’anotació. El Xavi fa una crida per falta del defensor, i considera que de no haver-se produït el contacte, hauria aterrat dins la zona d’anotació. Quin és el resultat de la jugada? (marca totes les possibles)
7. Completa la frase:

Un disc que no és mort...
8. Què he de fer si fent de marca al llençador em piten "fast count", o què he d'esperar que faci el meu defensor si sóc jo el llençador?
9. Estem atacant. Li estan fent “double-team” al nostre llançador. Qui pot cridar la infracció en la marca?
10. Què vol dir aquest senyal?
11. Què vol dir aquesta senyal?
12. Quin marge hem de deixar fora del camp respecte les línies de perímetre, per no interferir en el joc, i que ens puguin cridar “violació”?
13. Un jugador atacant agafa el disc dins els límits i en la zona central del camp, però la inèrcia el fa sortir dels límits laterals del camp. On estableix el punt de pivot aquest jugador?
14. Sóc el llançador. Un defensor s'acosta per fer-me de marca, i quan es troba a menys de 3 metres del meu punt de pivot comença a comptar-me: "1...2..."

Puc fer una crida per infracció?
15. Un jugador defensor, pot fer una jugada al disc des de fora dels límits?
16. En quin cas es reprèn una jugada amb un check?
17. Puc jugar amb una polsera de metall al canell?
18. Ens toca atacar (equip vermell a la imatge). En Solty, que avui ens fa de capità de línia, ens organitza en stack vertical i ens demana que surtin 1 al tancat i 3 a l'obert.

Cap on surten els nostres jugadors del stack?

19. Estem defensant. Un dels nostres jugadors fa una crida per “pick”. El llençador de l’altre equip no ho sent i fa el llençament. (Com es reprèn la jugada? Marca totes les respostes correctes)
20. Qui pot intentar aturar un disc que rodola o llisca per terra? (marqueu totes les respostes correctes)