Qüestionari

Benvingut/da al qüestionari: Reglament Ultimate

Pseudònim
Nom real
Email per rebre els resultats
1. Un jugador atacant i un defensor atrapen el disc simultàniament. Qui reté la possessió del disc?
2. S’atura una jugada per falta del defensor. Aquest no protesta la falta (“not contested”). Com es reinicia el compteig?
3. Estem atacant. Ens llencen el pull, no massa bé, i acaba sortint dels límits del terreny de joc sense que faci contacte amb el terra, molt a prop de la zona d'anotació que defensem.

Podem escollir començar la jugada des del punt 1 (lloc de la zona central de joc per on ha sortit el disc) o des del punt2 (brick).

Un dels nostres jugadors va cap al disc per agafar-lo de terra i començar la jugada. Com i quan indicarà que vol fer el llençament des del punt de brick?
4. Quan puc fer una crida per obstrucció "Pick"?

Marca totes les respostes correctes.
5. Estem defensant i ens piten una falta.No hi estic d'acord i protesto la crida (contest).Quina senyal he de fer servir per mostrar la meva disconformitat amb la crida?


A) handsignal1 B) handsignal4 C) handsignal6

6. Si la ubicació del canvi de possessió es troba a la zona de gol de estem atacant, el nostre llançador ha d'establir la seva posició de pivot:
7. Marca totes les accions que són violacions clares de l’esperit de joc:
8. Un jugador atacant agafa el disc dins els límits i en la zona central del camp, però la inèrcia el fa sortir dels límits laterals del camp. On estableix el punt de pivot aquest jugador?
9. Un jugador defensor, pot fer una jugada al disc des de fora dels límits?
10. Sóc el llançador. Un defensor s'acosta per fer-me de marca, i quan es troba a menys de 3 metres del meu punt de pivot comença a comptar-me: "1...2..."

Puc fer una crida per infracció?
11. Volem que el moviment de jugadors del stack sigui "obert-tancat-long". Cap a quina posició correrà el jugador encerclat, si no rep el disc a la posició marcada?
12. Qui és responsable de conèixer les regles de l'ultimate?
13. Un jugador atacant atrapa el disc dins la zona d’anotació amb un layout. Tothom flipa amb el salt. Però, ai las!, quan fa contacte amb el terra, la trompada és tal que fa que el disc caigui a terra. És punt?
14. Un dels nostres jugadors salta per atrapar un disc a la zona d’anotació que estem atacant. Un jugador de l’equip defensor també salta. El nostre jugador és el Xavi, salta més que el jugador oponent i atrapa el disc. En el salt hi ha contacte, i aquest contacte fa que el Xavi faci el primer contacte amb el terra fora de la zona d’anotació. El Xavi fa una crida per falta del defensor, i considera que de no haver-se produït el contacte, hauria aterrat dins la zona d’anotació. Quin és el resultat de la jugada? (marca totes les possibles)
15. Després que un gol és anotat, i el joc no s'ha guanyat o no s'ha assolit la meitat de temps... (marca totes les repostes correctes)
16. Hem fet un punt (de vegades passa) i ara ens toca defensar.

Com indicarem a l’equip contrari que el nostre està a punt per fer el servei (pull)?
17. Quin marge hem de deixar fora del camp respecte les línies de perímetre, per no interferir en el joc, i que ens puguin cridar “violació”?
18. Tinc una sabatilla descordada. Puc aturar una jugada activa per cordar-me-la?
19. L’equip A guanya el sorteig inicial que fan els capitans, i escull començar el partit atacant. L’equip B, doncs, escull camp i comença el partit fent el servei (pull). A l’inici de la segona meitat, quin equip farà el servei (pull)?
20. Les línies del perímetre del camp formen part del camp de joc?