Qüestionari

Benvingut/da al qüestionari: Reglament Ultimate

Pseudònim
Nom real
Email per rebre els resultats
1. Qui pot demanar un temps mort del meu equip?
2. Completa la frase:

Un disc que no és mort...
3. Abans de ser alliberat el servei, els jugadors de l’equip atacant han d’estar:
4. Que els jugadors més experimentats expliquin les normes als jugadors més novells quan aquests cometen una infracció per desconeixement, és un gest de bon esperit, però opcional.
5. Estem defensant. El nostre jugador salta verticalment per interceptar un disc. Un jugador atacant salta en carrera, atrapa el disc i topa amb el nostre jugador a l’aire. El nostre jugador fa una crida per falta de l’atacant. Com continua la jugada? (marca totes les possibles)
6. En el moment de ser alliberat el servei, els jugadors de l’equip defensor han d’estar:
7. Un jugador atacant agafa el disc dins els límits i en la zona central del camp, però la inèrcia el fa sortir dels límits laterals del camp. On estableix el punt de pivot aquest jugador?
8. Es fa un pull i aquest surt dels límits del terreny de joc abans que toqui el terra. Un jugador qualsevol de l'equip demana "BRICK", però si el jugador que va a recollir el disc no hi està d'acord, pot dir-li als seus companys que no, que vol treure per on el disc va creuar els límits del terreny de joc, que per això és ell qui aixeca el disc de terra, i reprendre la jugada des d'aquest punt.
9. Durant el partit, els equips poden fer canvis en qualsevol moment que s'aturi el joc. Només cal fer el següent senyal de mans per avisar tothom:

10. Sóc defensor i estic defensant al llençador de l'altre equip.

El defensor ha fet una crida per fast count i jo no l'he protestat. He reprès el compteig restant 1 al darrer número pronunciat completament. Abans d'arribar a 10, el llençador fa una altra crida per Double Team. Té raó, un company meu s'ha apropat massa fent el mur.

En quin número he de reprendre el compteig?
11. Què vol dir el següent senyal?
12. Les línies de gol no formen part de...
13. Un jugador atacant que no està fora dels límits (Out-of-Bounds) es troba:
14. Un dels nostres jugadors salta per atrapar un disc a la zona d’anotació que estem atacant. Un jugador de l’equip defensor també salta. El nostre jugador és el Xavi, salta més que el jugador oponent i atrapa el disc. En el salt hi ha contacte, i aquest contacte fa que el Xavi faci el primer contacte amb el terra fora de la zona d’anotació. El Xavi fa una crida per falta del defensor, i considera que de no haver-se produït el contacte, hauria aterrat dins la zona d’anotació. Quin és el resultat de la jugada? (marca totes les possibles)
15. Estem atacant, prop de la zona d’anotació. Estem a una sola passada de fer un punt! Quins nervis! El llençador fa una passada a un company que ve en carrera. Aquest atrapa el disc a l'aire, el seu primer punt de contacte amb el terra és sobre la línia de gol, i amb la inèrcia que porta entra formant un angle de 30º amb la línia de gol fins a 3 metres a la zona d’anotació . Com continua la jugada?
16. La ubicació del canvi de possessió es troba a la zona de gol que s’està defensant. El jugador que farà el llançament pot escollir si establirà la posició de pivot en la ubicació del canvi de possessió o bé sobre la línia de gol. La opció escollida no es pot revertir. Com indica el jugador quina opció pren? (marca totes les respostes correctes)
17. Qui pot intentar aturar un disc que rodola o llisca per terra? (marqueu totes les respostes correctes)
18. S’atura una jugada per falta del defensor. Aquest no protesta la falta (“not contested”). Com es reinicia el compteig?
19. Estem atacant. Ens llencen el pull, no massa bé, i acaba sortint dels límits del terreny de joc sense que faci contacte amb el terra, molt a prop de la zona d'anotació que defensem.

Podem escollir començar la jugada des del punt 1 (lloc de la zona central de joc per on ha sortit el disc) o des del punt2 (brick).

Un dels nostres jugadors va cap al disc per agafar-lo de terra i començar la jugada. Com i quan indicarà que vol fer el llençament des del punt de brick?
20. Què he de fer si fent de marca al llençador em piten "fast count", o què he d'esperar que faci el meu defensor si sóc jo el llençador?