Qüestionari

Benvingut/da al qüestionari: Reglament Ultimate

Pseudònim
Nom real
Email per rebre els resultats
1. Your new question!
2. Les línies de gol no formen part de...
3. Qui pot intentar aturar un disc que rodola o llisca per terra? (marqueu totes les respostes correctes)
4. Un jugador defensor, pot fer una jugada al disc des de fora dels límits?
5. Estem defensant. El nostre jugador salta verticalment per interceptar un disc. Un jugador atacant salta en carrera, atrapa el disc i topa amb el nostre jugador a l’aire. El nostre jugador fa una crida per falta de l’atacant. Com continua la jugada? (marca totes les possibles)
6. Fem el servei inicial (pull) perquè acabem de fer un punt. L'iVan tira un backhand de inside bestial. El disc fa el vol sortint del camp i després gira per encarar cap a dins del camp. Sembla que caurà dins la zona d'anotació que defensa l'equip contrari. Se sent que algú crida "Bon pull iVan!". Però ai las, toca el cap d'un no-jugador situat a menys de 3 metres dels límits del terreny de joc abans de tocar cap punt de dins el terreny de joc. En aquesta situació (escull la resposta correcta):
7. En el moment de ser alliberat el servei, els jugadors de l’equip defensor han d’estar:
8. Un jugador atacant atrapa el disc dins la zona d’anotació amb un layout. Tothom flipa amb el salt. Però, ai las!, quan fa contacte amb el terra, la trompada és tal que fa que el disc caigui a terra. És punt?
9. Un jugador atacant toca el disc del servei (pull) mentre aquest està volant, falla en atrapar-lo, i el disc cau a terra. Com continua la jugada?
10. Què he de fer si fent de marca al llençador em piten "fast count", o què he d'esperar que faci el meu defensor si sóc jo el llençador?
11. Després que un gol és anotat, i el joc no s'ha guanyat o no s'ha assolit la mitja part, el següent punt comença després que s'ha alliberat el servei (pull).
12. Completa la frase:

Un disc que no és mort...
13. Ens ha caigut el disc (“dropped-disc”) (de vegades ens passa!). El jugador de l’altre equip arriba on és el disc i es queda sense recollir el disc, esperant que el seu equip es posicioni correctament al camp. Què he de fer jo com a marca d’aquest jugador, i que em trobo a menys de 3 metres del disc?
14. Què vol dir el següent senyal?
15. Els no-jugadors poden donar la seva opinió en cas d’una crida (“call”) si creuen que tenen una bona visió de la jugada.
16. Els no-jugadors poden fer crides (“calls”)?
17. Es fa un pull i aquest surt dels límits del terreny de joc abans que toqui el terra. Un jugador qualsevol de l'equip demana "BRICK", però si el jugador que va a recollir el disc no hi està d'acord, pot dir-li als seus companys que no, que vol treure per on el disc va creuar els límits del terreny de joc, que per això és ell qui aixeca el disc de terra, i reprendre la jugada des d'aquest punt.
18. Un jugador atacant fa una jugada al disc. El jugador defensor pot barrar-li el pas?
19. Un dels nostres jugadors salta per atrapar un disc a la zona d’anotació que estem atacant. Un jugador de l’equip defensor també salta. El nostre jugador és el Xavi, salta més que el jugador oponent i atrapa el disc. En el salt hi ha contacte, i aquest contacte fa que el Xavi faci el primer contacte amb el terra fora de la zona d’anotació. El Xavi fa una crida per falta del defensor, i considera que de no haver-se produït el contacte, hauria aterrat dins la zona d’anotació. Quin és el resultat de la jugada? (marca totes les possibles)
20. L’equip A guanya el sorteig inicial que fan els capitans, i escull començar el partit atacant. L’equip B, doncs, escull camp i comença el partit fent el servei (pull). A l’inici de la segona meitat, quin equip farà el servei (pull)?