Qüestionari

Benvingut/da al qüestionari: Reglament Ultimate

Pseudònim
Nom real
Email per rebre els resultats
1. Durant el partit, els equips poden fer canvis en qualsevol moment que s'aturi el joc. Només cal fer el següent senyal de mans per avisar tothom:

2. Un jugador atacant que no està fora dels límits (Out-of-Bounds) es troba:
3. Estem defensant. El nostre jugador salta verticalment per interceptar un disc. Un jugador atacant salta en carrera, atrapa el disc i topa amb el nostre jugador a l’aire. El nostre jugador fa una crida per falta de l’atacant. Com continua la jugada? (marca totes les possibles)
4. Hem de deixar um marge de 5 metres fora del camp respecte les línies de perímetre, per no interferir en el joc, i que no ens puguin cridar “violació”.
5. Què vol dir el següent senyal?
6. Estem defensant. Un dels nostres jugadors fa una crida per “pick”. El llençador de l’altre equip no ho sent i fa el llençament. (Com es reprèn la jugada? Marca totes les respostes correctes)
7. L’equip A guanya el sorteig inicial que fan els capitans, i escull començar el partit atacant. L’equip B, doncs, escull camp i comença el partit fent el servei (pull). A l’inici de la segona meitat, quin equip farà el servei (pull)?
8. Es fa un pull i aquest surt dels límits del terreny de joc abans que toqui el terra. Un jugador qualsevol de l'equip demana "BRICK", però si el jugador que va a recollir el disc no hi està d'acord, pot dir-li als seus companys que no, que vol treure per on el disc va creuar els límits del terreny de joc, que per això és ell qui aixeca el disc de terra, i reprendre la jugada des d'aquest punt.
9. Fem el servei inicial (pull) perquè acabem de fer un punt. L'iVan tira un backhand de inside bestial. El disc fa el vol sortint del camp i després gira per encarar cap a dins del camp. Sembla que caurà dins la zona d'anotació que defensa l'equip contrari. Se sent que algú crida "Bon pull iVan!". Però ai las, toca el cap d'un no-jugador situat a menys de 3 metres dels límits del terreny de joc abans de tocar cap punt de dins el terreny de joc. En aquesta situació (escull la resposta correcta):
10. En el moment de ser alliberat el servei, els jugadors de l’equip defensor han d’estar:
11. Només el capità de l'equip és responsable de conèixer les regles de l'Ultimate.
12. El meu club m'ha d'ensenyar les regles i a tenir bon esperit de joc.
13. Sóc defensor i estic defensant al llençador de l'altre equip.

El defensor ha fet una crida per fast count i jo no l'he protestat. He reprès el compteig restant 1 al darrer número pronunciat completament. Abans d'arribar a 10, el llençador fa una altra crida per Double Team. Té raó, un company meu s'ha apropat massa fent el mur.

En quin número he de reprendre el compteig?
14. Estem defensant.i sóc la marca del llençador de l'altre equip. Començo el compteig:

- Comptant, 1...2...3...4...5...

El llençador fa "travel" i faig la crida corresponent.

El llençador es recoloca al punt de pivot correcte i jo reprenc el compteig:
15. Jugades perilloses i conducta agressiva, faltes intencionades o altres intencions de violar les regles, provocar o intimidar els oponents, cel·lebrar de forma irrespectuosa després d'una anotació, realitzar crides en represàlia a una crida de l'oponent, demanar una passada a l'oponent, o qualsevol altre comportament per guanyar a tota costa.
16. Un disc ha sortit 10 metres del camp, lluny d’on hi ha cap jugador. Jo no estic jugant en aquell moment, i el disc cau a prop meu. El jugador que vol iniciar la jugada s’està acostant a buscar el disc, però encara li queda un bon tros per arribar. Tinc l’esperit “a tope”. Sóc una persona amable. Recullo el disc de terra i m’acosto fins la línia del camp per donar-li el disc, que no hagi de caminar tant. És correcte?
17. Un dels nostres jugadors salta per atrapar un disc a la zona d’anotació que estem atacant. Un jugador de l’equip defensor també salta. El nostre jugador és el Xavi, salta més que el jugador oponent i atrapa el disc. En el salt hi ha contacte, i aquest contacte fa que el Xavi faci el primer contacte amb el terra fora de la zona d’anotació. El Xavi fa una crida per falta del defensor, i considera que de no haver-se produït el contacte, hauria aterrat dins la zona d’anotació. Quin és el resultat de la jugada? (marca totes les possibles)
18. S’atura una jugada per falta del defensor. Aquest no protesta la falta (“not contested”). Com es reinicia el compteig?
19. Després que un gol és anotat, i el partit no s'ha guanyat o no s'ha assolit la mitja part, el següent punt comença després que s'ha alliberat el servei (pull).
20. Estem atacant. Ens llencen el pull, no massa bé, i acaba sortint dels límits del terreny de joc sense que faci contacte amb el terra, molt a prop de la zona d'anotació que defensem.

Podem escollir començar la jugada des del punt lloc de la zona central de joc per on ha sortit el disc o des del punt de brick.

Un dels nostres jugadors va cap al disc per agafar-lo de terra i començar la jugada.
Qualsevol dels nostres jugadors pot demanar l'opció de brick.

Com i quan indicarà un dels nostres jugadors que vol fer el llençament des del punt de brick?